• Snabba leveranser
  • Frakt från 19:- Fraktfritt 700:-
  • Säker betalning med Klarna
  • Bonussystem
Politiskt Inkorrekt i gruppen Spel & Pussel / Spel / Sällskapsspel hos Leksaksjätten.se (7072611001397)
Politiskt Inkorrekt

Politiskt Inkorrekt

(0)
219 kr
Spara i önskelistan

Produktinformation

Svensk utgåva!

!!! Varning !!!

Har du lätt för att bli kränkt? Då är detta spelet inte för dig!


Garanterat långt över gränsen!

Utgivarens beskrivning:

Politiskt Inkorrekt är spelet det är tillåtet att säga allt som annars inte går an. Det är spelet där man kan vara precis på gränsen och gapskratta åt det, utan att bli dömd. Spelet dyrkar den råa och galna humor son uppskattas av unga människor utan politiska tyglar. Det passar extra bra till alkohol. Spelet kan verka stötande, men det är dubbelbottnat för att skratten kan bara komma när man vet att man är precis på gränsen till det acceptabla.
Politiskt Inkorrekt skrapar häftiga och absurda situationer runt bordet.

I PI finns det inga rätta eller felaktiga svar. Endast domarens humor avgör roligaste svar. Alla är domare ender spelets gång. Spelets 560 kort ger otaliga Överraskande, fantasifulla och förhoppningsvis 100% politiskt inkorrekta svar.

Politiskt Inkorrekt är inspirerat av det mycket populära amerikanska spelet Cards Against Humanity. Uppdragen och förslagen till lösningar är skrivet av tre hemska personer som förblir anonyma för att förhindra att de blir utsatta för hämndaktioner från alla som blir kränkta av spelet. Vill du skälla på oss eller skriva hot? Skriv till: krenka@politiskukorrekt.eu

Rek. Ålder:18+

Kundomdömen